Zaključek e-usposabljanja SELPRAF v Sloveniji

Prvi del usposabljanja SELPRAF v obliki e-učenja se je v petek, 12. aprila zelo uspešno zaključil za obe skupini udeležencev (LJ in CE).

V obeh skupinah se je od 5. marca do 12. aprila aktivno izobraževalo 140 udeležencev, ki so v tem obdobju opravili 3.855 ur aktivnega učenja. V okviru medsebojne komunikacije so spisali 359 prispevkov v 57 različnih temah na forumu, mentorjem poslali 397 osebnih vprašanj ter na dnevnik@selpraf.eu posredovali 453 kratkih sporočil o svojih izkušnjah z e-učenjem.

91 udeležencev je uspešno opravilo zaključno testiranje (min. 50%) s področja digitalne pismenosti, samoiniciativnosti in podjetnosti ter nemškega jezika. V povprečju so dosegli 84.4% vseh možnih točk. Na podlagi v naprej določenih kriterijev smo izbrali 32 najboljših kandidatov, ki bodo usposabljanje nadaljevali v učnih podjetjih.

Glede na prikazane statistične rezultate usposabljanja ter veliko število zelo pozitivnih mnenj udeležencev o vsebini in načinu izobraževanja – nekatere si lahko ogledate na spletni strani (desno), ocenjujemo izvedeno usposabljanje SELPRAF kot zelo uspešno!

Teh izjemnih rezultatov pa seveda ne bi dosegli brez zelo motiviranih in znanja željnih udeležencev 🙂

Bravo,
SELPRAF Team!

4612732045_e1e6061b69_z